Autorisatie roosters

16 augustus 2017

Vanaf komend schooljaar is Zermelo leidend voor alle roosters. Inloggegevens voor Zermelo worden via een mail toegezonden aan leerlingen. Hiervoor is het noodzakelijk dat het e-mailadres dat in Magister staat volledig juist is. In tegenstelling tot de brief van voor de zomervakantie worden de inloggegevens voor Zermelo verzonden op vrijdag 18 augustus a.s. Mocht je e-mailadres in Magister niet juist zijn of nog ontbreken dan heb je nog twee dagen de tijd om dat in orde te maken!

Nieuwe leerlingen ontvangen volgende week eerst de inloggegevens van Magister. Ze moeten direct daarna hun e-mailadres in Magister invoeren om de inloggegevens van Zermelo te kunnen ontvangen.

De gewone lesroosters verschijnen - met enige vertraging - ook in Magister. Maar let op: Zermelo is leidend!