Diploma-uitreiking DELF

18 januari 2018

In het kader van de talentenprogramma’s van Lyceum Ypenburg, biedt de sectie Frans de mogelijkheid om naast de reguliere lessen, het programma DELF te volgen. Het DELF (Diplôme d’Études en Langue Française) is een wereldwijd erkend en bekend diploma voor Frans als vreemde taal.

Een selecte groep leerlingen heeft gedurende 5 maanden het internationale programma DELF JUNIOR gevolgd en met succes afgesloten. Voor de laureaten hebben we afgelopen vrijdag een feestelijke uitreiking georganiseerd. De atelierruimte werd tot een ware feestzaal omgetoverd. Onder het genot van een hapje en een drankje en de Franse muziek op de achtergrond, ontvingen de geslaagden hun diploma dat door het Franse Ministerie van Onderwijs wordt afgegeven.

De vreugde en de trots waren zowel bij de leerlingen en hun ouders als bij de docenten duidelijk zichtbaar en voelbaar. Dit succes geeft ons de kracht en het plezier om hier mee door te gaan!

Kijk verder op onze site bij "foto & video".