Inloggegevens Zermelo

21 augustus 2017

De inloggegevens voor Zermelo voor de leerlingen zijn vrijdag 18 augustus per e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat in Magister bekend is. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan zo snel mogelijk je e-mailadres in Magister en pas het aan indien nodig. Heb je zelf geen e-mailadres? Vul dan het e-mailadres van je ouders in.

De brugklasleerlingen ontvangen maandag 21 augustus van hun mentor de brief met inloggegevens voor Magister.
De brieven met inloggegevens voor de ouders worden dinsdag 22 augustus per post verstuurd.

De informatie over het controleren van het e-mailadres in Magister en over de procedure hoe je moet inloggen onder Zermelo is per post verzonden aan alle leerlingen aan het begin van de zomervakantie. De informatie staat ook op de site onder "Downloads".