14 november LOB-festival bovenbouw

18 oktober 2019

Zit jij in de bovenbouw en wil je zo goed mogelijk uitzoeken welke vervolgstudie bij jou past? Kom dan naar het LOB-festival!

Als leerling van de bovenbouw ben jij waarschijnlijk al aan het uitzoeken welke vervolgopleiding het beste bij jou past. Om jullie te helpen organiseren de decanen op 14 november het LOB-festival! (LOB = Loopbaanorintatie en -begeleiding)

Tijdens het festival kan je vragen stellen aan oud-leerlingen over de opleiding die zij hebben gekozen, maar ook over 'Hoe overleef ik het eerste jaar bij mijn vervolgstudie?'. Studentenvoorlichters van mbo, hbo en wo geven informatie over welke vaardigheden noodzakelijk zijn om succesvol te studeren. Bij het festival zijn ook ouders en docenten aanwezig waaraan je vragen kunt stellen over hun loopbaan. Je krijgt van jouw mentor het programma.

En.. neem vooral je ouders mee!

Voor vwo-4, havo-4 en mavo-3 is dit een verplichte avond.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met denken over je toekomst. Tot 14 november!

Datum: do 14 november 2019
Tijd: 19.30 - 21.30 uur