Eindfeest - 5 juli 2018

2 juli 2018

Het eindfeest, met als thema 'Full Moon', zal dit jaar gehouden worden in Club Seven in Den Haag.

Kaartverkoop vindt plaats vanaf woensdag 27 juni, elke eerste pauze in de aula. Een kaartje kost 6 euro.
Club Seven is deze avond alleen toegankelijk voor leerlingen van Lyceum Ypenburg, alle jaarlagen zijn welkom. Onze eigen docenten surveilleren en de beveiliging van Club Seven is aanwezig. Het feest duurt van 20.00 tot 01.00 uur, maar voor de eerste klas tot 00.00 uur. Er wordt uiteraard geen alcohol geschonken en leerlingen die gedronken hebben zijn niet welkom. De kaartverkoop loopt tot woensdag 4 juli eerste pauze. Aan de deur worden er kaarten verkocht voor 7,- euro. Dit is mogelijk tot 22.00 uur, daarna zullen de deuren sluiten.

Het adres is Prinsegracht 14, 2512 GA Den Haag.
www.clubseven.nl

Openbaar vervoer

Tram 2,3,4,6 halte Grote Markt uitstappen en dan de trap naar boven. Aan de overkant is de club.
Of
Bus 25, 130 richting Grote Markt, bij halte Grote Markt (laatste bus halte) uitstappen. Aan de overkant is de club.