Inloggegevens Zermelo voor de nieuwe leerlingen

27 augustus 2018

Op Lyceum Ypenburg worden de roosters gemaakt in het programma Zermelo. Via dit programma kunnen de dagelijkse roosters bekeken worden.

Hiervoor zijn inloggegevens noodzakelijk. Alle nieuwe leerlingen krijgen de persoonlijke inloggegevens maandag 27 augustus per mail toegestuurd naar het mailadres dat tijdens de kennismakingsdagen voor de zomervakantie bij de mentor is doorgegeven. Aangezien alle dagelijkse roosterwijzigingen via Zermelo worden gepubliceerd, is het noodzakelijk dat iedere leerling toegang heeft tot dit programma. De installatie zal samen met de mentor doorgenomen worden tijdens het introductieprogramma en op de website is de handleiding hiervoor ook terug te vinden onder Downloads > Magister en Zermelo > Zermelo handleiding nieuwe leerlingen augustus 2018.