Onderwijsgroep

Ouderavond Like me 17 oktober 2018 (klas 1 en 2)

2 oktober 2018

WOENSDAG 17 OKTOBER 2018 OUDERAVOND KLAS 1 EN 2 “PLAYBACK…LIKE ME”

Herkenbaar of niet…je kind komt thuis uit school en meldt even tussen neus-en-lippen door dat hij/zij zojuist uit de ‘groepsapp’ is gegooid!! En oh ja, hij/zij wil er NIET over praten en ZEKER NIET met jou als ouder/verzorger.

Of je zoon/dochter klaagt dat school een DRAMA is, stomme lessen, gezeur van leerkrachten, teveel huiswerk…Je voelt als ouder/verzorger aan dat er meer aan de hand is (wordt mijn kind wellicht gepest?).  Wat doe je? Ga je het gesprek aan? Hoe kijk je naar de situatie? Hoe reageer je op je kind? “Ach joh, gaat wel over, komt goed, stel je niet aan..”

Maar de spanning kan thuis behoorlijk oplopen als je kind niet lekker in zijn vel zit omdat er iets is gebeurd. Maar wat??

Als u zich herkent in deze situaties en u zou hierover heel graag eens van gedachten willen wisselen met andere ‘ervaringsdeskundigen’ (ouders/verzorgers!) en tevens wel wat handvatten willen krijgen van gespecialiseerde mensen met betrekking tot dit onderwerp, kom dan naar de ouderavond op woensdag 17 oktober a.s. Een avond voor ouders/verzorgers met een kind in de brugklas en/of tweede klas.

Deze avond wordt verzorgd door ‘interactief en educatief theater’ “Playback”.

Er zullen verschillende van bovenstaande situaties gespeeld worden door acteurs. Hierin komen de rollen en reacties van ouders/verzorgers en kinderen ruim aan bod.

Uzelf kunt reageren vanuit de zaal (interactief!), want ‘geen antwoord is fout’.

Kortom, leerzaam, soms doordringend en confronterend (altijd gedacht dat mijn kind dat niet zou overkomen...), maar zeker ook een avond met de nodige humor, want de wereld van pubers is ook LEUK.

En weet u wat ook leuk is? Uw kind krijgt in de tweede klas dezelfde ‘les’ aangeboden door deze theatergroep.