Ben je creatief en vind je het leuk om kunst te maken? Meld je dan aan bij de talentgroep Atelier!

Atelier

Bij de talentgroep Atelier kun je al jouw creativiteit kwijt. Leerlingen die voor deze talentgroep kiezen, besteden naast de normale teken- en handvaardigheidslessen twee uur extra in de week aan schilderen, boetseren, beeldhouwen, architectuur en toegepaste vormgeving. In de speciaal hiervoor ingerichte atelierlokalen werk je per periode aan een thema, waarna je met klasgenoten een tentoonstelling organiseert. Je doet inspiratie op door samen naar tentoonstellingen te gaan en kunstenaars in hun atelier te bezoeken.

De lessen van de talentgroep Atelier zijn op een vaste middag in de week, na de gewone lessen.

Meer informatie: mw. E. Bensch, bns@lyceumypenburg.nl
Meer informatie: overige talentgroepen

Leerling
“Ik vind het leuk bij de talentgroep Atelier, omdat ik opdrachten doe die ik nog nooit heb gedaan, bijvoorbeeld etsen.”