Ontdek meer over onze school en de kennismakingsactiviteiten!

Ontdek tijdens de kennismakingsactiviteiten

• meer over onze talentgroepen
    Theater, Muziek, Sport, Atelier of Digital Science;
  • waarom ons gebouw zo’n prettige sfeer heeft en veilig aanvoelt;
  • hoe het komt dat leerlingen het zo naar hun zin hebben en goede resultaten behalen.

InfoLY ONLINE: dinsdag 18 januari 2022

Livestream 19:30 - 20:15 uur
Op dinsdag 18 januari 2022 organiseren wij een online informatieavond via een livestream op ons YouTube kanaal. Wij vertellen jullie graag alles over het onderwijs op Lyceum Ypenburg. De link voor het volgen van de livestream volgt zo snel mogelijk op ons kennismakingsplatform.

Teams-gesprekken 20:15 - 21:00 uur
Na de algemene presentatie over ons onderwijs kunt u deelnemen aan Teams-gesprekken over verschillende onderwerpen: mavo, havo, vwo, dyslexie, zorg (2 groepen), talentgroepen, mentoren, laptops (2 groepen) en het aanmelden. Switchen tussen de Teams-gesprekken is ook mogelijk. De linkjes om deel te nemen aan de Teams-gesprekken volgens zo snel mogelijk op ons kennismakingsplatform.

MeetLY ONLINE: donderdag 27 januari 2022

Op 27 januari 2022 verzorgen wij voor leerlingen uit groep 8 online proeflesjes. Mocht jouw school zich niet bij ons hebben aangemeld en wil je onze school wél zelf ervaren, dan kan je je aanmelden voor MeetLY op 27 januari 2022

Meld je hiervoor aan via meetly@lyceumypenburg.nl en vergeet niet om aan te geven van welke basisschool je komt! Aanmelden kan t/m 17 januari 2022.

Open Dag ONLINE: vrijdag 28 januari 2022

Op vrijdag 28 januari van 15:00 - 19:00 uur vindt onze online Open Dag plaats. Aan de hand van een rondleiding door de school met gesprekken, filmpjes, interviews en demonstraties komen jij en je ouders/verzorgers van alles te weten over onze school.

*Voor alle activiteiten rondom de werving geldt dat wij de maatregelen van het RIVM in acht nemen.